C-træneruddannelse

På Gunslevholms fodboldlinie har vi i år valgt at udbyde DBU´s C-licens kursus.
DBU har derfor etableret en træneruddannelse med 12 forskellige kursusforløb, der tilsammen udgør DBU C-træneruddannelsen, og som klæder hver enkelt træner på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdomstræner.

Et bredt indhold

Kurserne indeholder træning målrettet en specifik aldersgruppe foruden mere temabaserede kurser som målmandstræning, skadesforebyggelse og kamplederkursus. C-licens kan du opnå, hvis du over en periode på max. tre år gennemfører licenskurser på i alt 60 timer. Du skal være fyldt 15 år for at starte på C-træneruddannelsen og være fyldt 16 år for at gå til eksamen.

Med C-licens får du værktøjskassen fyldt op med alt, hvad du har brug for til træningen af børn og unge, ligesom du måske får lyst til at prøve kræfter med endnu mere træneruddannelse, som DBU tilbyder med f.eks. B1- og B2-uddannelserne.

Desuden får du som træner med C-licens adgang til DBU Trænerlounge, som er et netbaseret trænerværktøj og forum.

Vi er i gang

På nuværende tidspunkt er 16 elever i gang med kurset. Vi har gennemgået 3 moduler: "Børnefodboldens basis", "Fodbold og motorik" samt "Leg dig til landsholdet". Niveauet på kurserne har været højt for så unge mennesker og præget af stor interesse og motivation.